En ansiktsbehandling

Vet inte hur jag har lyckats men ja jag gått och fått så dålig hy, antagligen för att jag har ätit lite för onyttigt det senaste med lite för mycket choklad, men det ska nog gå bra. Dock så är det inte så roligt att gå runt och ha en massa finnar i ansiktet, för då känner jag som att jag måste ha smink på mig för att dölja dem och då blir det ännu värre eftersom smink täpper igen porerna och förhindrar dem från att andas vilket leder till smuts och sen till finnar. Så därför har nu bokat tid för en ansiktsbehandling. Förhoppningsvis kommer det att göra sin nytta. Utifrån vad jag läste om behandlingen så skulle den vara väldigt effektiv mot finnar och sånt utan att för den delen vara uttorkande utan faktiskt även återfuktande.

Förhoppningarna för mig är att de på Lenas Ekologiska Oas både ska kunna göra en effektiv ansiktsbehandling för mig och att de även ska kunna ge mig tips på olika produkter som jag kan använda för att bli av med alla dessa orenheter och problem med huden. Få finnarna att försvinna för gott, precis som det var innan. För jag vill inte ha finnarna kvar för länge heller för jag vet att risken då är stor att jag får ärr efter dem och det vill jag absolut inte ha, det vill jag göra allt för att undvika.

Tycker nog att det är ett ganska smart val att gå och göra en ansiktsbehandling hos Lenas Ekologiska Oas i Bromma och tror att det kan ge ganska bra resultat. Förhoppningsvis kan det ge lite mer än vad jag här nu först har tänkt mig. 

Du gillar kanske också...